Adaptieve taallessen

Voor al uw taalproblemen biedt Alfa Eden Language Solutions een geschikte oplossing.

En als de oplossing nog niet bestaat, dan creëren wij die!

Alfa Eden Language Solutions levert adaptieve taallessen voor de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Deze lessen worden op maat geschreven en zijn volledig gericht op de wensen van de klant. Waar hebt u de taal voor nodig? Is het voor op vakantie of voor werk? Wilt u de taal alleen leren spreken of is juist de grammatica een struikelblok? Al uw taalproblemen worden aangepakt in onze adaptieve taallessen.

Eigen methode

Voor mensen die een taal hoofdzakelijk willen leren spreken, zonder de grammatica uitvoerig te bestuderen, heeft Alfa Eden Language Solutions een eigen, creatieve methode ontwikkeld. Deze methode grijpt terug naar de natuurlijke manier van leren, zoals een kind een taal leert. Volledig los van de schoolse manier: geen eindeloze rijtjes stampen, geen grammaticaregeltjes en geen lappen tekst vol nutteloze en voor u oninteressante weetjes. U leert wat u nodig hebt en wat binnen uw interesse en leefwereld past.

Bedrijfscommunicatie

Voor bedrijven die op internationaal niveau opereren levert Alfa Eden Language Solutions ook groepslessen. Deze lessen worden volledig op maat geschreven en bij de klant op locatie gegeven. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bijlessen

Ook voor bijlessen als het op school niet zo goed lukt, kunt u bij ons terecht. Ook hier worden de lessen aangepast aan de leerling of student. Misschien denkt u: Ik heb geen taalgevoel, ik kan het niet. Niet kunnen bestaat niet! Samen zoeken en vinden we de oplossing!
Onze adaptieve taallessen kunnen op verschillende manieren geleverd worden, naargelang de wensen van de klant of klanten. Wij geven niet alleen privéles, maar ook aan groepjes:

  • Bij de klant aan huis (regio Haaglanden, daarbuiten op aanvraag)
  • Bij de docente thuis (regio Den Haag, maximaal 3 personen)
  • Via online media (bv: Skype)

 

Zoekt u een andere lesoplossing? Neem dan contact met ons op en wij creëren die oplossing! 

 

 

 

 

 

+31 (0)6 5355 8671

info@alfaeden.nl