Vertaalbureau Alfa Eden

Alfa Eden Language Solutions levert diverse taaloplossingen zoals: vertalingen, proofreading, tolkdiensten en adaptieve taallessen. Deze diensten leveren wij voor de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Ons doel is om elke taaloplossing zo spoedig en zorgvuldig mogelijk te leveren. Discretie staat daarbij zeer hoog in het vaandel! Wij leveren onze diensten zowel aan personen als bedrijven. Onze voornaamste zakelijke doelgroepen zijn: de horeca, toerisme, evenementen, marketing, websites, advocatenkantoren en op internationaal niveau opererende bedrijven.

Onze visie is om een betrouwbaar, prominent en flexibel vertaalbureau te zijn, dat taaloplossingen vindt voor bedrijven en personen. Wij willen dit bereiken door de talenten van onze medewerkers optimaal te benutten en ze, waar nodig, aan te vullen met externe hulp.

Van ruwe vertaling tot creatieve vertaling, van persoonlijke correspondentie tot bedrijfsdocumenten, van liefdesbrief tot rechtzaak, elke vertaling wordt vakkundig en snel geleverd. Teksten die voor publicatie bestemd zijn, worden altijd nagelezen door een tweede vertaler of proeflezer die de doeltaal als moedertaal heeft. Zo garanderen wij dat uw teksten correct overkomen bij de lezer.

  • Voor meer informatie over onze schriftelijke taaloplossingen klik hier.

Bij de tolkdiensten ligt de kracht van vertaalbureau Alfa Eden Language Solutions vooral in het feit dat onze tolk, bij consecutieve vertalingen of gespreksvertalingen, in meerdere talen tegelijk kan vertalen. Zo heeft de cliënt maar één tolk nodig in plaats van meerdere. Wij leveren tolkdiensten voor de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans en Spaans. 

  • Voor meer informatie over onze mondelinge taaloplossingen klik hier.

Onze docente adaptieve taallessen heeft een uitgebreide studie verricht naar de leerprocessen bij kinderen. De docente is tevens coauteur van twee boeken met verrijkingsprojecten voor hoogbegaafde kinderen. Deze ervaringen trekt zij door naar het volwassen taalonderwijs. De methode die zij ontwikkeld heeft, doet ook bij volwassenen een beroep op hun natuurlijke leerprocessen. Daardoor werken onze adaptieve taallessen effectiever en kunnen we sneller de gewenste doelstellingen behalen. De taallessen worden aangeboden voor de volgende talen: Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

  • Wilt u meer weten over onze adaptieve taallessen, klik dan hier.

Hebt u een ander, specifiek taalprobleem waar hier geen oplossing voor vermeld staat? Neem dan contact met ons op en wij zoeken en creëren die oplossing! 

 

 

 

 

 

+31 (0)6 5355 8671

info@alfaeden.nl